Fadhil & Zara Wedding

Nie not exactly my job. aku tolong kawan aku Muslih yang berbesar hati jemput aku untuk tagging sama tgkp pic wedding kawan dia kat kajang. Jauh jugak la, tapi bgus jugak sbb dekat dengan Putrajaya. so sempat la wat outdoor shoot kat sana sekejap. Bride ngn Groom mmg sporting. hehe.Some of the poses diorang yang buat sendiri. So xla susah sgt. hehe. pe2 pun credit to Muslih yang sudi ajak aku.

DSC_0201a

DSC_0426a

DSC_0379a

DSC_0537a

DSC_0730a

DSC_0819a

DSC_0794a

DSC_0831a

Syawaliza & Yusry Engagement

Job nie mmg tak plan nak ambil, thanks to my friend Syalina yang merupakan adik kepada empunya majlis. Well family ni mmg sporting so xla rasa kekok nak ambil gambar diorng. Satu lagi mmg suka sgt this series sbb bnyk guna natural light less speedlite. Bunga tu actually
cilok syalina punya, amik dari pasu dlm bilik dia. pe2 pun this series is one of my fav la. Lighting mmg nmpak cool. Plus the dress is blue.
Thanks Syalina =)

 
 
1A

2A

10A

15A

17A

27A

32A

53A
  • WEDDING

    Fadhil & Zara
  • PHOTOSHOOT

    Syamimie in Putrajaya
  • FUN SHOOT

    Muslih & Maryam
  • PRE-WEDDING

    Diyana & Iqram
  • COUPLE

    Rifhan & Sahar
  • WEDDING

    Rahman & Wanie
  • PRE-WEDDING

    Adlan & Fauziah
  • PHOTOSHOOT

    Maryam & Friends
  • FUNSHOOT

    Putri Farisa
  • ENGAGEMENT

    Syawaliza
  • WEDDING

    Kushairi & Faeezah
  • WEDDING

    Siti Haslinda & Afendy
  • WEDDING

    Rahman & Wanie
  • WEDDING

    Siti Haslinda & Afendy

Follower